Gratis verzending bij bestellingen boven de €65*

Ontdek Wilder Land met de Instapproeverij

Duik in de culinaire en biodiverse wereld van Wilder Land met onze Instapproeverij. Een zorgvuldig samengestelde selectie van onze meest smaakvolle producten die je meenemen op een reis door de lokale en inheemse gewassen waaruit onze producten zijn vervaardigd. Een avontuur van smaken die bijdraagt aan natuurherstel.

Bestel de Instapproeverij

Instapproeverij

Een miniproeverij langs een aantal smaakvolle hoeken van onze inheemse en lokale natuur.

€35,00
Bestel de Instapproeverij

Instapproeverij. Wat zit er in?

De Instapproeverij is zorgvuldig samengesteld om je een breed scala van onze smaakvolle en natuurherstellende producten te laten ervaren. Dit is wat je kunt verwachten...

Oogsten bij Boer Ramona

Korenbloem, lindebloesem en walnoten

Eerste oogst bij Wiebren

Weegbree en honingklaver

Boeren waar we mee samenwerken

Boeren waar we mee samenwerken

We werken met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land

We planten lokale en inheemse gewassen aan waar we de lekkerste producten van maken. Waar jij van kunt genieten, waar boeren van kunnen bestaan en waar zo veel mogelijk diersoorten op afkomen. Natuurherstel om je vingers bij af te likken.

Ontdek de Wilde ervaringen van onze klanten

Een geschenk voor elk moment

De Instapproeverij is het ideale geschenk voor fijnproevers, lekkerbekken, of gewoon voor jezelf. Een verwennerij na een lange werkdag, een unieke toevoeging aan een weekend met vrienden of familie, of een doordacht cadeau voor een geliefde. Elke slok en hap brengt je dichter bij de natuur en ondersteunt de missie van Wilder Land. Geniet van de rijke smaken van lokale en inheemse gewassen, deel de vreugde met anderen, en draag bij aan een wilder en gezonder Nederland.

Draag bij aan een Wilder Land

Met elke aankoop van de Instapproeverij draag je bij aan natuurherstel en biodiversiteit. We gebruiken een deel van de opbrengst om lokale en inheemse gewassen aan te planten en te onderhouden, wat helpt bij het herstellen van de natuur en het bevorderen van de biodiversiteit.

Draag bij aan de natuur met de Instapproeverij
image

Nieuwsbrief

Wil je de verhalen en smaken van Wilder Land verkennen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontdek unieke recepten, inspirerende verhalen, en een kijkje achter de schermen van Wilder Land. Het is een smaakvolle reis om je vingers bij af te likken.