Gratis verzending bij bestellingen boven de €65*

Natuurherstel
om je vingers
bij af te likken.

Wild bier, sprankelende ijsthee, (on)kruidenpasta, wilde granen granola, botanische siropen, (on)kruidenthee-kombucha en natuurlijk (on)kruidenthee: Met Wilder Land bestel jij culinaire biodiverse producten om je vingers bij af te likken. .

Soorten sparen

Als klant van Wilder Land doe je automatisch mee met ons soorten-spaarprogramma. Hoe meer soorten je spaart, hoe meer het landschap verwildert, hoe meer we je daarvoor belonen met korting, kado’s en toegang tot wilde evenementen.

Bestel nu

Samen met producenten, boeren en smaakmakers ontwikkelen we producten die onweerstaanbaar lekker zijn, geld in het boerenlaatje brengen, én die - natuurlijk - de natuur herstellen. Meer smaak, meer soorten, en meer producten waar jij van kunt genieten.

Botanische limonadesiroop

Twee overheerlijke botanische limonadesiropen ontwikkeld in samenwerking met Saru Soda. Ticket to the Tropics smaakt onweerstaanbaar fruitig en tropisch, gemaakt met onder andere duindoornsap en goudsbloem. Into the Woods biedt een rijke gelaagde smaak voor de meer serieuze limonadeafficionado: door de dennentoppen, populierenknoppen en jeneverbes proef je het bos.

Wilde meergranen Pasta

Pasta van Nederlandse bodem, gemaakt van lokale wilde granen en (on)kruiden. Terra Selvaggia bevat een combinatie van verschillende oergranen, zoals spelt en emmer. Wild Sage is daarbij, zoals de naam al doet vermoeden, verrijkt met toegevoegde salie en weegbree voor een heerlijke (on)kruidige smaak.

Houtgerijpt wild blond bier

Dit culinaire biodiverse hoogstandje is een wild blond diep (on)kruidig bier, 7 maanden gerijpt op houten vaten, met een licht zure aanzet en toetsen van citrus en honing. De afdronk heeft ronde bitters en de kruiden blijven. Frisky Sour is gebrouwen door Nevel uit Nijmegen met wild gevangen gisten, wilde granen en (on)kruiden.

Wilde granen granola

No mono no cry. Onze No More Mono Granola is ons favoriete biodiverse ontbijt, rijk aan wilde lokale granen zoals gerst, spelt, boekweit en haver. Gecombineerd met hazelnoten, walnoten en lijnzaad ben je helemaal klaar voor een nieuwe dag in de natuur. Of kantoortuin. Oja, no mono no suiker, maar wel een klein maar fijn beetje gezoet met appelstroop.

Sparkling (on)kruiden ijsthee

Op veler verzoek is er nu ook Wilder Land (on)kruiden ijsthee. Getrokken van onze (on)groene blend, heerlijk sparkling en met een heel klein beetje suiker. Meer biodiversiteit, minder calorieën.

(On)kruidenthee

Om het helemaal af te maken stoppen we in het krat ook een hamburgerdoosje Verrukkelijke Theeproeverij waarmee je al onze smaken kunt ontdekken, en de losse thee Boswandeling blend om winterdagen heerlijk warm mee door te komen.

Ontdek onze producten

We zijn begonnen met een eerste productie voor de allerwildste fijnproevers. Bestel gelijk om als een van de eersten al dat lekkers in huis te hebben.

Bestel nu

Waarom doen we dit?

Zo mijmerend en slurpend aan onze kopjes F***ing fris en Holy Smokey dachten we: oké, een Wilder Land maken met (on)kruidenthee gaat de goede kant op! Klanten zijn blij, boeren staan in de rij. Ons plannetje werkt! Maarrrr… het gaat te langzaam. De tijd dringt voor de gezondheid van onze ecosystemen. We moeten meer en sneller verwilderen. Omdat we niet verwachten dat jullie ineens 30 koppen thee per dag gaan drinken, logisch ook, gaan we ons aanbod enorm uitbreiden met allerlei andere culinaire biodiverse boerderijenlekkernijen. Kratten vol! 

Proef als eerste

Bestel gelijk om als een van de eersten al dat lekkers in huis te hebben.

Bestel nu

Gemaakt met en door