Offline Sales

Startersfunctie:
Offline Sales

 

 

Groei, groei, groei! Ben jij onze toekomstige Global Vice President Chief Sales Officer? En ben je net als ons niet gehinderd door enige kennis en ervaring? Dan ben jij de Offline Sales groei-goeroe die we zoeken. Iemand aan wie wij de verantwoordelijkheid kunnen geven voor de verdere ontwikkeling van de afzet van Wilder Land (on)kruidenthee in de horeca en retail.  Elke kop thee die jij verkoopt, draagt direct bij aan meer natuur in Nederland. En dat is voor jou één van de belangrijkste dingen in het universum. Concreet zal je maandelijks opzoek gaan naar nog meer mooie, nieuwe, vette, duurzame, natuurlijk-gelegen, lokaal georiënteerde horecazaken en winkels. Onder aan de streep zorg jij ervoor dat nóg meer mensen op nóg meer mooie relevante plekken onze producten tegenkomen, ons verhaal leren kennen en lekker veel potten thee gaan drinken.

 

Zoals gezegd, je gebrek aan ervaring en kennis wordt ruimschoots gecompenseerd door je passie voor natuur en biodiversiteit, je hoge mate van zelfstandigheid en oprechte overtuigingskracht. En je kan een beetje rekenen.

 

Je komt te werken in een team met anderen die op het eerste gezicht ook maar wat doen, maar die op miraculeuze wijze behoorlijke stappen de goeie richting op zetten, continue willen blijven leren (over natuur, bloemen, bijen) en hetzelfde DNA hebben voor wat betreft: open mind, nieuwsgierigheid, focus op kwaliteit en gedrevenheid.

 

Als wij aan jou denken, dan denken wij aan de volgende eigenschappen:  

  • Je thuis bent in een klein team, met weinig structuur en veel verantwoordelijkheid

  • Je krijgt energie van het zoeken en ontmoeten van nieuwe klanten

  • Je hebt aandacht voor details en mensen

  • Je hebt genoeg ervaring om te weten dat er nog veel te leren valt

  • Interesse en affiniteit met natuur en ondernemerschap

  • Mindset om spelenderwijs te ontdekken, leren en je rol je eigen te maken

  • Sterke focus op kwaliteit, resultaat en neemt initiatief

  • Je bent nieuwsgierig, open en flexibel (de meeste dingen veranderen bij ons en veel dingen moeten we zelf onderweg uitvinden)

  • Je wilt samen met ons meer leren over natuur en de optimale balans tussen economie en ecologie

 

Hoe het precies zal zijn weten wij ook niet. Het zou fijn zijn als je zelf al enige idee hebt hoe je ons offline klantenbestand zou kunnen ontwikkelen, maar vooral ook met ons wil gaan ontdekken hoe we Wilder Land verder kunnen laten groeien. We houden van gezelligheid, maar uiteindelijk beoordelen we je in deze functie op groei, groei, groei van ons offline klantenbestand. Maar zolang jij met onze missie in je achterhoofd ervoor wilt gaan en het niet erg vindt om het gaandeweg te leren komt het vast allemaal goed.

 

 

OVER WILDER LAND

We maken een Wilder Land met (on)kruidenthee die Nederlandse biodiversiteit herstelt. Hoe meer kruiden wij zaaien bij boeren, hoe meer bijen, vogels en vlinders terugkomen in Nederland. Ondertussen geniet jij en onze andere klanten van de lekkerste thee.

 


Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we met ons team aan de missie om Nederland weer een stukje Wilder te maken. Denk jij dat je onkruid kan verkopen alsof het thee is?

 

Mail dan voor 10 januari je CV en een korte motivatie naar daan@wilder-land.com. Mail ook vooral als je nog vragen hebt over de vacature. 

 

Voor meer informatie check ook @wilder.land Instagram of lees ook over ons in het Parool of luister naar ons bij Vroege Vogels of Sustainable Students.