Vacature - Operatie. (Gesloten)

Groei Groei Groei! Ben jij onze toekomstige Global Vice President Chief Supply Chain Officer? Iemand die wij de verantwoordelijkheid kunnen geven voor de dagelijkse operatie van Wilder Land? Concreet betekent dit jij alles stroomlijnt rondom het oogsten, drogen, verwerken en continue op voorraad houden van al onze producten. Zowel nu als in de toekomst.

Terwijl de blikken ijsthee, flessen kombucha en zakken (on)kruidenthee over de toonbank vliegen is er achter de schermen iemand nodig die de operatie stroomlijnt. Iemand die de dagelijkse operatie van het bedrijf kan coördineren en aansturen. Dit gaat van zaadje tot zakje tot zending: Je hebt contact met onze boeren over de oogst en wanneer deze geleverd wordt bij onze (on)kruidenfabriek. Je werkt op dagelijkse basis samen met sociale werkplaats Pantar die zowel de verwerking van onze (on)kruiden doet als de verzending van alle bestellingen.

Naast dat je zorgt dat de dagelijks operatie soepeltjes verloopt, loop je net een stapje voor en ben je bezig met hoe de operatie er over een jaar moet uit zien. Je bent continue bezig om onze systemen en processen te verbeteren (voorraadsystemen, HACCP en FSSC certificering), zodat deze de groeiambities van Wilder Land niet in de weg zitten.

Je wordt onder meer beoordeeld op het aantal pakketten dat op tijd de deur uitgaat, het % foutieve zendingen, de tevredenheid van onze boeren en het op tijd halen van projecten die onze operatie nog beter maken (bijv. certificeringen behalen).

Je komt te werken in een team met anderen die op het eerste gezicht ook maar wat doen, maar die op miraculeuze wijze behoorlijke stappen de goeie richting op zetten, continue willen blijven leren (over natuur, bloemen, bijen) en hetzelfde DNA hebben voor wat betreft open mind, nieuwsgierigheid, focus op kwaliteit en gedrevenheid.

Als wij aan jou denken, dan denken wij aan de volgende eigenschappen: 

Jij bent net begonnen aan je mooie carrière (1-3 jaar werkervaring). Je mogelijke gebrek aan ervaring en kennis wordt ruimschoots gecompenseerd door je passie voor natuur en biodiversiteit, je hoge mate van zelfstandigheid en liefde voor het aanpakken en verbeteren van processen. Verder herken jij je in de volgende eigenschappen:

  • Je bent thuis in een klein team waarin je snel veel verantwoordelijkheid krijgt

  • Je krijgt energie van structuur en het bouwen van slimme en betrouwbare processen

  • Je hebt aandacht voor details en mensen

  • Je hebt genoeg ervaring om te weten dat er nog veel te leren valt

  • Interesse en affiniteit met natuur en ondernemerschap

  • Mindset om spelenderwijs te ontdekken, leren en je rol je eigen te maken

  • Sterke focus op kwaliteit, resultaat en neemt initiatief

  • Je bent nieuwsgierig, open en flexibel (De meeste dingen veranderen bij ons, en veel dingen moeten we zelf onderweg uitvinden)

OVER WILDER LAND


We werken samen met boeren, smaakmakers en lekkerbekken aan een Wilder Land. We planten lokale en inheemse gewassen aan waar we de lekkerste producten van maken. Waar jij van kunt genieten, waar boeren van kunnen bestaan, en waar zoveel mogelijk diersoorten op af komen. Natuurherstel om je vingers bij af te likken. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken we met een klein team en geweldige samenwerkingspartners aan de missie om Nederland weer een stukje Wilder te maken. Denk jij dat je onze operatie kan stroomlijnen? Mail dan een korte motivatie naar daan@wilder-land.com. Mail ook vooral als je nog vragen hebt over de vacature.